diumenge, 23 de novembre del 2008

Cap de setmana fantàstic...







Divendres van arribar a Orly muns pares i han estat tot el cap de setmana per París, fins demà, dilluns, que marxaran. Ens ho hem passat molt bé, hem rigut com a bojos pel metro, pel carrer, als restaurants,... Hem vist ploure, hem vist el sol,...i fins i tot a nevat aquest matí!

Ahir vam començar la ruta anant a la plaça trocadéro, tots els seus jardins i la Torre Eiffel. Llavors vam agafar un vaixellet, el "batobus", per anar pel riu Sena i veure les coses més peculiars i conegudes de París. Vam anar a Notre Dame, al quartier latin, a dinar pel Grands Boulevards, al Pompidou, al barri jueu,..no vam parar de caminar en tot el dia! I avui hem passat gairebé tot lo dia per Montmartre nevant! Un dels artistes que hi havia per allà m'ha fet un retrat amb el Sacré Coeur per darrera....Aquesta tarda també hem visitat el Museu de l'home.
Sens dutbte, tres dies, per recordar!





La veritat és que hem passat bastanta fred, perquè aquest cap de setmana les temperatures han baixat molt, i vam haver de passar la ferd comprant-mos uns bons barrets i guants!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

ueeeeeeeee no sas lo munt q he rigut al veure les fotos jaaaaaaaaaaajaj i al veure a tun pare mn he enrecordat del mític ball jaaaaaaaj q no puc parar d riureeeeeeeeeeeee
wno m'alegro molt q hagis stat tan b!
i queda menos pa tornar-nos a vorens
disfrutaaaaaaaaaau molt tot per parís
tsmooo wapaaaaaaaaaaa! cuidaaaaaaaat i nemm parlant




Sonia

Anònim ha dit...

Deu ni do Norma! El teu pare sembla el Miguel Srtogoff, amb el barret de pur zar rus. Ja pot veure's en les cares, que la felicitat i joia sobresurt per qualsevol lloc de la vostra persona.

Laia ha dit...

També ha nevat per París????
Aquí, a Leeds, també!
Maaare, però no res... quatre flocs!
Pues que wai la visita de tuns pares!!!
Un besitoooo