dilluns, 23 d’abril del 2007

23 d'Abril

Sant Jordi



He tingut la sort de poder estar, un any més, a Flix per Sant Jordi, i viure aquest dia tant especial al meu poble i en l'ambient de sempre.
Durant les primeres hores del matí la cosa estava parada, però les paradetes de roses i llibres estaven totes montades i preparades!
Al llarg del matí, i sobretot al migdia, l'afluència de gent ha sigut molt gran, d'edats variades, amb la visita dels alumnes del CEIP i de l'IES i de tots els enamorats del poble buscant la rosa més bonica i fresca de les parades ( de variats colors: les rojes apassionants, les blaves tant elegants, les de colors de l'arc de Sant Martí,...) i tant noies com nois remenant i remenant llibres.
Moltíssima gent buscant els llibres d'autors locals " La Clau Gaudí " ( Andreu Carranza i Esteban Martín), " Contes de Marta i Arnau" ( Remei Franch ), " Formigues " ( Josep de Flix ), " De la mà de la meva filla " ( Albert Guiu ),...
I per la tarda, la festa ha estat amenitzada per la Colla de Grallers de Sol a Sol amb tota la canalla entregada totalment ballant i aplaudint i sobretot preguntant pels nostres gegants Roc i Flor que no han pogut sortir a ballar.
Ara ens toca esperar un any més aquesta data tant assenyalada i bonica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les roses a vegades porten espines, però només punxen si fiques lo dit damunt!

Anònim ha dit...

Josep de Flix!