dissabte, 8 de desembre del 2007

Elles...



...són amb qui més bons moments he passat, amb qui he plorat, he rigut, he cantat, he ballat, he sopat, he dinat, i amb qui espero poder-ho fer tota la meva vida perquè com les amigues no hi ha res...



Ahir vam fer un sopar totes les noies de la colla (tret Núria Martínez perquè està d'exàmens) a casa la Monki, cosa que feia temps que no feiem i ens ho vam passar super bé fent lo sopar, xarrant i xarrant i contant-nos cotillons que tant ens agrada a nosaltres, no vam parar de riure en tota la nit i per acabar....lo millor de lo millor que repetim cada any quan estem casi a Nadal, la representació de tot un seguit d'un Popurrí de Cançons, algunes inventades i d'altres no, que anomenem "Las Luces del Carrer Mayó".



El que vull dir, en definitiva, és que cada una de nosaltres és un món i som molt diferents però hi ha una cosa que ens fa estar unides i aquesta cosa és l'amistat i la confiança de molts i molts anys. Tal com va dir Anna: a nosaltres no ens uneixen les paraules, a nosaltres el que ens uneix són els moments.

Moments inesborrables de la nostra memòria per tot el que hem passat i espero que, per tot el que ens queda passar juntes!


Gràcies per ser com sou!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

t'estimo norma

us stimo

vaia borratxera ahir....jo feie temps q no m'afectave el beure però....avui enkara vai algo pajara tinc un mal de cap!! jaja el video i les fotos mostren tots els nostres moments....
són moments, sentiments....pq les paraules se les emporte el vent...i val més una mirada q mil paraules NO?

fins dsp wapsma
muaa*



sonia

Anònim ha dit...

hle wapa...ja tens raó ja...pocs cop ens unim totes juntes, però kuan ho fem no parem de riure!!
Espero que no arrivi mai el dia que no puguessim seguir juntant-nos i fer animalades!!
Sort que hem vaig lliurar del video...xro l'he vist i me ne rigut cm la que més, plorava i tot!!!!k bo!
Weno fins el divendres!!!
Muaks wapa! Rkl