dijous, 3 de gener del 2008

Vernacle....

Tot i que molt sovint trobo coses per internet que em sorprenen, algunes positivament i d'altres negativament, aquest bloc no l'he descobert jo sinó que m'ha arribat a les mans gràcies una bona amistat. El bloc és el següent: Bloc Vernacle.
Al seu perfil només diu que és Vernacle però llavors, signa els seus articles com Jordi Salat. Pel que he pogut esbrinar és un senyor jubilat, culte, investigador, gran catalanista,...i amb unes idees bones i ben argumentades que desenvolupa molt més en el seu bloc com ara que, el castellà podria ser un dialecte del català, que Colón era català,...
Té aquest nom perquè l'autor vol fer un recull d'escrits que segueixen un "criteri vernaclista", entenent per vernacle, la cultura autòctona i natural , la del "Genius Loci", del lloc on hom habita.
Us recomano, que quan tingueu una estoneta lliure us hi passejeu, els escrits són molt llargs però ja em direu que us ha semblat!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
He vist el teu bloc perque buscava una imatge que m'anès bé i al final te la he acabat ursurpant, si no et fa res.

Ara tinc poc temps, però quan pugui em llegiré més bé el teu blog, que sembla interessant.

Salut!

Norma Pujol Farré ha dit...

Això va així, busques alguna cosa i sempre acabes trobant algun bloc. Alguns t'agraden i d'altres no. Espero que el visitis més sovint.

Gràcies pel comentari.

Ens veiem!