dijous, 25 de gener del 2007

Arriba la neu...


....Semble que tot lo dia estiga dient lo mateix...però jo estic "acollonida" ( tampoc és per a tant, ja ho sé)...però arriben les nevades i jo tinc un greu problema!

Només em quede un exàmen, ja us ho vaig dir, tenia previst marxar divendres...però tal i com està la situació, ho tinc fotut!

Jo crec, que demà ja ens despertarem en neu i sinó començarà a la tarde...i jo venga, cap a Lleida només per fer un exàmen, ja els podrien aplaçar o algo, no?

Pues no, aquí no s'aplaça res, qui vulgo fer l'exàmen...que s'arrisqui i cap a la carretera, i qui no pues...."nos vemos en septiembre..." veigues tú quina gràcia. O t'arrisques o no pisques...ja u diuen ja!

I mira, lo colmo dels colmos serie que estés a Lleida i no pugués arribar a la Caparrella...perquè com que estem allí abandonats....no m'extranyarie pas.

Tot això només és un suposit, però sempre està bé IMAGINAR....és bonic ( de vegades no tant...perquè t'imagines que neve i et quedes a Lleida...allí estancada, i a mi, m'agafe algo!!! jeje). Però jo sempre faig cas del que diuen al Temps de Tv3, i més si l'Aurora Masip li pregunta directament a la Mònica si nevarà a Flix, i damunt li diu que sí!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Sóc Ferran Reyes. T'he enllaçat al meu bloc!

Adéu!

Anònim ha dit...

Oh i avui neva a Lleida! Has pogut fer l'examen?