dimarts, 30 de gener del 2007

Que no s'acabi!


Aquest dimarts a la nit s'emetrà a tv3 l'últim capítol de "Mar de fons" on la sinopsis ens diuen que el Carles ha de bolcar-se en els assumptes de la família i assumir papers que no hauria volgut temps enrere mentre que el Tomàs ja no sap què fer per no quedar-se completament sol, ni tan sols la Susanna li fa ja costat. L'Ernest té cura de la Montserrat i la Jana es llança de cap a la feina de la discogràfica per no atendre els seus problemes personals.


Personalment crec que és una sèrie molt bona, més que "Vent del Pla" i que en podrien fer una segona temporada, tot i que això no passarà perquè està clar que avui serà l'últim capítol i que sortiràn a la llum molts misteris com ara qui va matar el Nofre, veurem qui finalment acabarà sent el president/a de Babel, veurem la filla del Carles i la Judith, l'Aurora,.. en definitiva un capítol ple de decisions, problemes que es volen oblidar i noves situacions que s'han d'afrontar.

3 comentaris:

Tow Truck ha dit...

hola norma!

lo primer enigma me sone de mardefons pero bueno, deixaré que el contesti algú altre jeje.

i el segon... pues semble que el pobre home va quedar cap per avall (per tant només li van quedar a la superfície les 'pantorrilles', los turmells i els peus) de manera que ho tenia ben fotut per respirar.

salut! i endavant amb el bloc!! quin munt d'entrades avui! :)

Tow Truck ha dit...

... mira quin munt d'entrades que m'he liat i he contestat a la que no tocave jejeje (vaig a mirar de posar la resposta on toque abans que algú em passi davant xD)

i ja que he escrit aquí, faré una pregunta: que us ha semblat lo final de mardefons? (no se si així ho arreglo o ho acabo d'embolicar jeje)

Mani, fill de Mani ha dit...

Una puta merda de final, la putada és que ho faràn contiunar i a mi no me mole gens!!!