divendres, 18 d’abril del 2008

Com treballar els temes transversals a través de la música....

Durant tota aquesta setmana he tingut la sort d'assistir a una sèrie de conferències gratuïtes patrocinades per Iber Caja i montades a través del Departament de Didàctiques Específiques de l'àrea de didàctica de l'expressió musical de la Facultat.

Dic que he tingut la sort d'assistir-hi perquè és molt díficil de poder fer coincidir en tres dies seguits a tres grans persones i tant enfeindades com són: la senyoreta Alba Sanfeliu, la Doctora Pilar Lago i la Doctora Serafina Poch, totes tres parlant de temes tant importants i interessant com són: la música com a instrument d'educació per la pau, com educar en valors a través de la música i musicoteràpia: la música com a ajut emocional per l'ésser humà. L'última conferència, encaminada pel Jordi Cano, va ser sobre experiències en període de practicum sobre temes transversals a través de la música. Sens dubte, també molt interessant ja que eren companys nostres qui ens explicaven les seves experiències i l'any que ve ens hi trobarem nosaltres segurament.


Com no podia ser d'altra manera, vam acabar aquest cicle de conferències amb un sopar tots junts: alumnes i els professors Antoni Tolmos i Jordi Cano, a l'Esmolet, que pel meu gust, podriem tornar a repetir!