dimarts, 22 de juliol del 2008

L'Imaginari ressuscita....

Demanant perdó per tota la gent que constantment em diu que perquè no escric i desitjant-vos un bon estiu a tothom us informo que intentaré tornar a gestionar de bones maneres aquest blog i que no es torni a morir....

Us deixo amb una foto del passat diumenge a Roses, a la cinquena regata de llaüt català on l'equip sènior femení vam quedar en segona posició, l'equip cadet femení va quedar en primera posició, la tripulació cadet masculí tercers i els sèniors masculins en onzena posició.

Això és el que comenten a la web de la Federació Catalana de Rem: "En sènior fèmina destaca també la regularitat de Santa Cristina que semblen deixar enrere a tots els seus rivals i es consoliden al cap davant de la classificació, tot i que hauran de vigilar a Flix que està realitzant una lliga de menys a més i que pot donar la sorpresa tant a Amposta com al campionat de Catalunya.".

4 comentaris:

Òscar Cavero 100% ha dit...

Bona nit pos no pasa res però si ja era hora de que actualitzeses però no pasa res !!!! que a mi ma pasaT MOLTES VEGADES MOLTES FELICITATS PER QUEDAR EN SEGONA POSICIO!!

i a l'equp cadet femeni que va quedar 1r enorabona i salut

paseus pel meu

gracies fins un altra dew!!!!!

Jesús M. Tibau ha dit...

ben retornada a cop de rem

Anònim ha dit...

Felicitaaaats!
No me canso de dir que sou unes cracks.
Un besiteeeet

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Si no has escrit és perquè no has pogut o no has volgut. NO passa rés. Però benvinguda un altre cop a l'activitat! No t'aturis.