dilluns, 4 d’agost del 2008

Cap de setmana intens...

Aquest cap de setmana ha estat molt intens. Tot va començar el divendres amb una visita, ben calorosa i divertida, a l'Aqualeon amb els nens del Niu d'Activitats que va ser tot un èxit.



Dissabte ja van començar els nervis de bon matí perquè a la tarda era la primera cursa de puntones de la temporada a Móra la Nova. Els resultats de la Boira no van ser gaire bons, les noies vam tenir dos entrebancs amb la puntona Maria Cinta de Móra d'Ebre que va fer que quedessim en una cinquena posició i els nois també.

Per sort l'equip femení de la Marta van guanyar la cursa i el masculí van quedar en tercera posició.





L'extrany entrebanc, topada, xocada amb la Maria Cinta va fer que les remadores de la Boira surtissim molt descepcionades de la puntona ja que de tres curses que hem fet amb la nova puntona a Móra, les tres curses ens han "ambastit". En tot cas, intentarem donar-ho tot a la cursa de Flix i obtenir millors resultats.



El diumenge, era la última regata de la Lliga Catalana que va tenir lloc a Amposta. L'equip cadet femení van quedar en primera posició i això fa que siguin les guanyadores de la lliga. La tripulació cadet masculí van quedar primers i així, assoleixen una segona posició a la lliga, per tant subcampeons. Les sèniors femení, vam fer una crono molt bona aconseguint el millor temps i quedant en primera posició, però a la final vam quedar quartes de la nostra mànega.

I com tots sabeu, aquesta no és una bona temporada per l'equip sènior masculí i a Amposta van quedar en quinzena posició.

Tot i que s'ha acabat la lliga encara ens queda el Campionat de Catalunya que se celebrarà a Lloret de Mar el diumenge 24 d'agost.


Pròxima cita: 15 d'agost, puntones a Flix.

1 comentari:

Òscar Cavero 100% ha dit...

quines festes us muteu ehh?? jeje pos no res salutacions desde (LA CAVA)

PASSEUS

GRACIES.