dimecres, 18 d’abril del 2007

Comença la pretemporada de llaüt català!

Després d'estar descansant tot l'hivern, ja fa cosa d'un mes que vam començar a entrenar amb el llaüt i aquest diumenge arriba la primera regata amistosa, de pretemporada, a Banyoles!
Preparades, no hi estem gaire perquè ara a causa de la pujada del riu d'aquestes últimes setmanes no hem pogut entrenar. Però bueno, tenim la sort que serà aigüa tranquil·la, cosa que tenim més per la mà que no pas el mar. M'he informat una mica i es veu que l'estany de Banyoles és d'origen càrstic i tectònic té longitud d'uns 2.000 metres, i la seva profunditat mitjana és de 15 metres.


La prova del diumenge tindrà dos parts: per una banda, haurem de recórrer 3000m amb l'ergòmetre i l'altra prova serà amb el llaüt, 3000m més i llavors es farà una mitja dels dos temps de les respectives proves i així s'obtindràn els resultats de la classificació!

Us animo a vindre a Banyoles a veure'ns i sobretot a cridar, que ens farà falta l'afició per treure les forçes d'allà on puguéssim! jeje ( intentarem fer-ho el millor possible). I així aprofiteu per veure el paisatge dels voltants d'aquesta ciutat que es troba situada a l'extrem d'una plana flanquejada a ponent, per la serra de Rocacorbaque, i que és a mig camí de la Costa Brava i dels Pirineus .
Jo no hi he estat mai, però com diuen, sempre hi ha un primer dia!

Aquestes són unes fotografies del començament de temporada de l'any passat, concretament del Juny. ( Quins records, ara ens falten la Monki, Elena i Eli ). Si en voleu veure més de les temporades anteriors ho podeu fer a la pàgina del
Club Nàutic Flix.









2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola norma!!!
Sc Raquel, espero que a Banyoles faigui el mateix bon temps que avui, i ens fikarem més morenes que els xapistes!!!!jejejeje!
Anem una mica a morir, ja que el nostre ntrenament ha sigut una mica precari, pero....que coi!segur que ens ho passarem molt b!
weno xica...ja tens aki el meu comentari!!!
On nirem a pendre el sol akesta tarda????

Anònim ha dit...

venga noiiies!!!

anims!!!


muuuuakis*