dilluns, 28 de maig del 2007

Cada persona, un món diferent!


Gràcies a tots els amics, sou la millor colla del món!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

kina stafa t'estava deixant un super comentari!!!

Norma Pujol Farré ha dit...

Ja, però ho he tret per si les mosques ( o moscardons ) parlaven massa, també per aquí!

Oi, que m'entens?
jejej

Anònim ha dit...

jajajaj
uitaaaan k l'entenc!!


un ptunas com dirien als barçalunins!!!

muaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

jejeje no he arribat a llegir el q fikaves....igualment mho imagino més o menos i ja sas la meva opinió!!

jo realment...opino q cada persona és un món diferent...no hi ha ningú d la colla , pro ningú q sigo exactament com una altra persona...hi ha moltes personalitats diferents entre nal3...pq la vida és així..ha d'haver d tot

i nouse...en el meu cas parlant d mi.. sempre he nat + a la meva quan he nat creixent i he nat configurantme com a persona...tenint un preciós record de tots els moments viscuts amb tota la colla junta...i sé q jo vai a la meva, q la colla en si es va desfer ( disli desfer o com vulgos) pro pq és normal q com a tal no+ ens unissim en moments specials... pq és cert...surgeixen novios i de+ q fan q potse d vgades les coses canvion almenos en el meu kas..pro això sirà com a colla potse ( abans hi havie un local, allí ens ajuntavem com a tal) pro ara.. d totes formes sou els meus amics..els d sempre i els q vull q sigueu! i això és gràcies a q heu format part d la meva colla d sempre...i sempre sireu la colla...! i m liat un munt i potse no s'enten!
el kas és q si...bonika colla:D i bons moments!

sonia

Anònim ha dit...

m liat quan he dit q la colla es va desfer...no volia di desfer tpoc...sinó q ja mentens...vull di q al final potse sol ens unim + del tot en moments com cumples sopars i tal...pq potse en un dia d kada dia...es dificil trobarnos tots units..+ q re pq ja hem nat a studia fora...tothom fa el seu kamí....és complikat d di!

muaaaaaa


sonia

Anònim ha dit...

Ei magin!!
molt xistos el bloc este eh?no me le llegit tot pk estaria 3h xo e mirat les fotos i man fet molta gràcia...

Ara, els comentaris estos ke dixeu no els acabo de pillar...

No res, ja stas contenta pk he entrat?? ale, pues, jejeje.

MOLT BONIC TOT!!!!

Norma Pujol Farré ha dit...

Laura! Ja ere hora!! jeje
No entens els comentaris perquè no vas llegir l'entrada que realment anava aquí: Cada persona, un món diferent! Però que la vaig haver de reduir MOOOOLT!

Gràcies mateta!

Jesús M. Tibau ha dit...

Sóc escriptor especialista en relats breus, com ara el recull Postres de músic, i des de no fa gaire temps, també blocaire convençut.
Al meu bloc de temàtica literària, Tens un racó dalt del món (títol del meu primer llibre i també un anagrama del nom del meu poble, Cornudella de Montsant), hi poso comentaris literaris, sensacions, activitats, fragments de contes i, a més, proposo jocs literaris amb premis inclosos. Avui he penjat el 6è Joc literari on cal ordenar el fragment d’una coneguda obra.

Et convido a visitar el meu bloc i a participar en els meus jocs.
http://jmtibau.blogspot.com

D'altra banda també tenim en comú els estudis de Magisteri, tot i que jo ja fa uns quants anys, i el gust per alguns llibres, com ara Un home de paraula, La plaça del diamant o La pell freda

Norma Pujol Farré ha dit...

Bones, justament avui he estat visitant el teu blog!
I ara estava intentant resoldre el joc, que tinc clar que és de La plaça del diamant de Mercè Rodoreda, però no acabo de saber ordenar la frase.
Gràcies pel comentari i per invitar-me a: Tens un racó dalt del món.
Ja pots tindre en compte, que siré una abonada en aquest espai ja que, si puc, el visitaré cada dia, ja que és d'una temàtica que m'interessa molt.
Felicitats pel blog!