dimarts, 17 de juliol del 2007

Boira....

Boira és el nom de la nova puntona que tenim al poble. Puntona feta per Pep Granyena amb molt d'esforç i il·lusió....i amb la mateixa il·lusió que tenim els remadors de l'anterior puntona: la Esox per començar a entrenar de valent amb la Boira i a intentar aconseguir algun bon resultat aquest estiu.



I suposo que ara ja ha arribat el moment....el moment de la jubliació de la Esox, que pobra ja té molts anys i li entrava aigua per tot arreu, però mai oblidaré que va ser amb la primera puntona que vai començar a remar juntament en la Monki, Elena i Raquel i la culpable de que ara m'agradi tant aquest món.



Des d'aquí vull felicitar a Pep per la gran feina feta i el magnífic resultat aconseguit ja que ha quedat una barca preciosa.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hle norma sóc Raquel...que bonic tot el que has escrit de la ESOX i la BORIA crec que les tres tripulants més d'aquesta puntona pensen el mateix que tu, no l'oblidarem mai, ja que va començar com una conya..i mira ara, enganxades fins al coll hi estem!
Espero que aviat els i féssem la pell a les de la Marta, i tothom a les festes majors en lloc de crida MARTA, MARTA, MARTA.....cridi BOIRA, BOIRA BOIRA....!!!!UUUUEEEE!
Fins esta tarde wapa!!!!

Chaoo!!!

2teixidor ha dit...

Molt guapa la muleta BOIRA, perdó puntona com dieu a Flix.Des d'este comentari també vull felicitar a Pep Granyena pel bon gust a l'hora de pintar-la.Només em falta desitjar que guanyi moltes curses.

Norma Pujol Farré ha dit...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES ÀNGEL!