diumenge, 5 d’agost del 2007

Rem, rem i més rem...

Així titularia jo aquest cap de setmana si hagués d'escriure un llibre, un article o algo per l'estil, perquè la veritat és que hi ha moltes coses per contar....

Ahir vam anar a fer la primera cursa de puntones a Móra la Nova on nosaltres debutavem amb la nova puntona: Boira. Va anar mig bé, i dic mig bé per no dir fatal i disgustada per culpa de les de l'Angoixa i el seu timoner que mos van
"ambastir", com podreu veure a la fotografia si l'aproximeu!



El cas és que vam sortir últimes i vam aconseguir remontar fins al quart lloc definitiu, quedant en la cursa femenina guanyadora la Venus i en segona posició la Marta.


La cursa masculina la va guanyar la Marta, i els de la Boira van quedar en cinquena posició. Però tranquils que lo bo i la demostració arribarà per Festes Majors de Flix! Ja ho veureu!!! ( jejeje)


I avui, em anat a remar amb el Llaüt català a Amposta on l'equip femení del Club Nàutic Flix hem aconseguit la tercera posició!


3 comentaris:

Unknown ha dit...

ei, norma!! q tal, com va tot? a veure si ens linqueges al teu blog, tia!!

molt bé això de remar, seguiu lluitant q al final aconseguireu tot el q us proposeu!

a festes arrassareu!!

ens veiem

frede

Anònim ha dit...

Norma!Sóc Gemma!Qt puc dir de la cursa de puntones?Per la meva part estic satisfeta,tot i q lo bo hagues estat guanyar a la Venus, xo me va saber molt greu veure'us parades, anava reman mentre us mirava. Pensava: "estan parades, q ha pasat?"no entenia res fins q vaig acabar la cursa i m'ho vau explicar!Tot i això, estic convençuda q a Flix demostrareu lo q valeu de veritat, cosa q no es pot fer al riu d Mora.
I en llaüt, SOM UNES FIERES! No mos pare ningú!Així q ha entrenar dur per aconseguir la 3a posició!
MOLTS BESITOS!

Norma Pujol Farré ha dit...

Gemma!!! Itan unes fieres que volem la tercera posició tant si com no, i ho aconseguirem, ja ho veuras!
I a Flix, esperem fer un millor paper en la Boira, però sobretot que cap de Móra mos passo als de Flix, no??? jeje Merci pel comentari!

Ei Frede quan tinga uns segons et linko, però es que ultimament em poso a l'ordinador per pegar un cop d'ull als blogs i prou!

Adéu!