dilluns, 22 de setembre del 2008

En una altra vida potser erem burros de càrrega...

Per fi ja hem començat les pràctiques al Col·legi Espanyol Federico García Lorca, on ens han rebut molt amablement.

El meu tutor serà el mestre de música, Antonio de Andalucía i durant les altres hores de classe estaré amb el grup de 4t amb la mestra Remedios. La veritat és que la primera impressió ha sigut molt bona, totes i tots els mestres ens han acollit amb els braços oberts i amb la rialla a la boca.
Després de dinar hem anat a fer un cafè, el més bo de París i fet amb més carinyo (segons Antonio) i per la tarda he anat amb els de quart a la piscina.


A partir d'aquí és quan ha començat la nostra història... en una altra vida debíem ser burros de càrrega o d'aquells que arrosseguen los aladres i van a llaurar... perquè hem anat a comprar a l'altra punta de París: total per estalviar-nos uns tres cèntims!
Bé, deixant de banda les bromes de Carme...hem sopat de "maravilla": una bona amanida amb cammembert i una truita de carabassó i ceba.
A més a més, voliem veure Ventdelplà amb tv3 internacional i justament en aquell moment se'ns han acabat les piles del comandament de la tele i he anat a veure si teníem veïns (perquè encara no ho sabiem), i al segon pis he trobat uns veïns que després de xapurrejar com he pogut el francés he descobert que un era català i l'altre de madrid i acabaven d'arribar feia només 10 minuts.

Bé, aquí fa bastanta fresqueta anem en jaqueta i bufanda fineta!

Alors, bon soir et jusqu'à un demain mes amis...


3 comentaris:

Anònim ha dit...

BONJOUR!!!! QUE BE QUE TEU PASSES EH?? MAGRADARIA VEURET PER UN FORADET A VEREM COM PARLES EL FRANCES! ME FAS MORIR.
AQUI FLIX TAMBE FA UNA MICA DE FRESQUETA.. FA 2 DIES QUE NO VIEM EL SOL I TOT EL DIA PLOU.
NO RES GUAPI PASSAT'HO BE.
UN BESITO I UNA ABRAÇADA.
ANNA

Anònim ha dit...

Norma sóc Arnau va tot be aneu a disney?.
peto de part de tots
adeu.

Anònim ha dit...

eeeeeeeeeeo

admiro el valor q heu tingut per a nar tan carregades pq a mi ja me coneixes i bff nopararia d keixarme i akbaria morta morta morta......mare meva quina karregamenta...:)
wno stic mt contenta pq sguramnt q parlarem kasi kada dia. avore si tornes......jo demà vai a tgn fins div re
q t vaigon b stos dies
tsmo parisenca

sonia