dijous, 25 de setembre del 2008

I demà...mon anem a Màlaga!

Després de moltes complicacions pels preparatius, finalment està a punt d'arribar el dia d'anar a Málaga a participar al Campionat d'Espanya de Llaüt del mediterràni. Aquest campionat es durà a terme a la platja de La Malagueta durant el dissabte dia 27 i el diumenge 28.

Del Club Nàutic Flix hi participarem la tripulació Sènior Femení. S'ha de dir que si no fós pels nostres companys de Torredembarra que ens deixen l'embarcació, potser no hi podriem anar, per això tenim molt que agraïr-los-hi. La resta de la tripulació i acompanyants arribaran demà en l'Ave i jo, sinó em perdo per aquest aeroports, espero arribar-hi amb l'avió!

Només hem queda dir, que tinc moltíssimes ganes de remar, que només porto cinc dies sense entrenar i m'esta a punt d'agafar un síndrome d'abstinència molt i molt gran... els efectes començaran a sorgir aviat sinó agafo un rem! jeje

En el cas que l'hotel tingui internet (com el de l'any passat) us aniré informant dels resultats.




4 comentaris:

Roser ha dit...

Anda que no!! Fa quatre dies que has marxat i ja tornes???? Que bé que vius!!! jajajaja

Que tingueu molta sort, que sou les millors del món en diferència!!! Només us ho heu de creure!!

Anònim ha dit...

Norma!!!Això és un escandalo.Des del llaut, encara q no+ ha passat una setmana, t'hem trobat a faltar. Avui sense anar + lluny hem pensat en tu i en la manera tan especial q tens de riure i després hem dit: "yyyeeepppaaaaa q la veurem dema!!!!"
Q vagi tot molt b x l'aeroport i pensa q has de fer cap a Malaga!
Besitos!!!
GEMMA

Laia ha dit...

SORT XIQUEEEEEEEEEEEES!!!!
ÀNIMSSSSSSS!!!
Un besito enorme des de Leeds!

Anònim ha dit...

Hola, estem a Málaga i fem una prova!