diumenge, 9 de novembre del 2008

Pel Club Nàutic Flix...

Avui voldria dedicar una entrada a tots els companys i companyes del Club Nàutic Flix ja que ahir van celebrar el sopar de final de temporada. Això va per tots vosaltres:



No cal que us diga que per mi va ser un honor i em va fer moltíssima il·lusió que m’haguessiu pogut convidar al sopar, encara que sigui de manera virtual! Tot i que al final, les noves tecnologies ens van fallar una mica, va ser genial poder-vos veure per la web cam!


I bé, només us voldria explicar que després d’estar un mes i pico fora de casa, una de les primeres coses que vaig fer quan vaig arribar a Flix va ser anar a veure el riu.... i això que mirant-lo..., em van vindre moltes imatges i molts moments a la memòria. I és que sembla mentira que quan s’esta lluny de casa, les petites coses són les que et fan ser més feliç.


Ho dic perquè a mi, el fet de recapitular lo munt de tardes que hem passat junts al riu, ja sigui en putona o en llaüt, les coses que hem viscut tots plegats: des dels entrenos fins a les regates, el patiment, riure sense parar, la il·lusió i la desil·lusió altres dies, l’esforç i sobretot la constància...són coses que val la pena anar recordant de quan en quan. Tot això, em fa pensar que som un club i que no podem oblidar que cada cop estem obtenint més bons resultats i que estem creixent més ràpid. I espero que tot continuo així i que la il·lusió no es perdi per part de ningú!


Una abraçada per tots!

2 comentaris:

Laia ha dit...

Ohhhh, que boniiiic! Us vau veure per webcam?! jo hagués plorat!!
Que bonic l'escrit!!!!
Jo tinc ganes d'anar a casa per poder obrir la finestra i veure el riu... aquí estic a peu de carrer i no me toque el sol.... :'(
Ja quede menos per tornar-hi!!!
Un besiteeet
Disfruta-ho!!

Les tres papallones ha dit...

Ets una artista carinyo!!!!!!!!!Persó per tardar tan...xo =ment te de dir que aconseguixes fer-nos arribar el teu sentiment al cor, i si vam insitir tan per a que stessis al sopar, és perquè ets una persona molt important x nal3, x tothom i especialment per mi, ja ho sas!

Ets fantàstica i espero que gaudeixis a munts de la teva estada a sta ciutat tan fantàstica!!!T'anyoro i t'estimo molt carinyo!

MMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAA!