divendres, 1 de juny del 2007

Avui....



Avui per mi és un gran dia. Primer que res, perquè és dijous i puc estar al poble, en segon lloc perquè he tingut temps de fer la xarradeta en algunes amigues i amics, i en tercer lloc, i avui molt important: perquè HE TROBAT la CÀMARA de fotos, que casi tots sabeu que "l'havia perdut" des d'abans de l'ermita!

Però claro, les coses no se perden perquè sí, i se veu que estave dins d'una bossa de gralles ( jo convençuda de que l'havia perdut de veritat) però les coses, per sorpresa, se poden trobar! I avui ha aparegut,més ben dit, l'ha trobat Albert.

Per casualitat a la càmara hi havien fotos de fa molt temps i dic, que millor, que posar-ne dos de moments que m'han fet més gràcia recordar. La foto de dalt de tot, és Kumba, la meua collie, que per ser tant bona crec que també se mereix estar en una foto de l'Imaginari.
I la d'aquí baix, és d'un dels dies abans de la Revetlla de "Los del 88" en que tots vam treballar molt perquè tot sortís bé. ( Per cert a veure quin dia ens reunim tots i fem un soparet )




( Meri debie estar una mica enfadada )

Juliol 2006

I ara me'n vaig a dormir que avui s'ha allargat una mica massa la jornada i demà toca estudiar Psicologia evolutiva i he de tenir lo cap ben despejat. I ara per ara, no el tinc gaire perquè tinc massa son. Bona nit i fins demà!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Norma!! T'he vaig dir que t'escriuria i aqui estic, per a que veguis que cumpleixo lo que dic. Ara estic fent una pausa de psico, que ja me te fins al monyo, i stic assjant la canço del musical, que ara el Tolmos me l'ha canviat i me l'he d'estudiar... Avui es un dia raro, no se si fa sol o no perque encara no he sortit al balcó, amb proutes feines m'he aixecat,com per a sortir a mirar. Avui també estic feliç perque faig 11 mesos amb Javi!amés, demà vindra ya mi chico navarro!!!Yuhuuuu!!!Com una cabra, ho sé. Bueno Norma, que m'n torno amb Piaget i Freud ok??ens veiem dilluns, un peto i bon cap de setmana, ja anire escribint, pero tinc el perill de que quan començo no paro, bueno ja ho veus, com si estigues xerrant, ala que me'n vaig jA!!A CUIDAR-SE!! Agur!!!

Norma Pujol Farré ha dit...

Ei Nata!
Felicitats a tu i al Javi!!
Records des de Flix!
Mos veiem dilluns a psicologia.

Petons

Anònim ha dit...

pues bueno norma spero q et milloris primer q re... q t'animis vale?? q tstimo mooolt i ho sas!;)
segon q re felicitats pq has trobat la camara...i amb ella aquestes fotos...q són moments specials...
1)kumba reketewapa ella, és mt dolça!
2) festa kintos...preparatius q van valdre la pena....va sé d lo mejorcito e??!! super bonika...i nit per no oblidar...celebraem els nostres 18...

pues re wapeta ja t paassat per aki:D

nanit wapaaaaaaaa fins demà!!

astudia molt freud......( ego, superjo....)blablabla....xalats d la vida.....pro q segons q t sentit jajaja fikatho a pensar ja voras


agur

muaaa***+

sc sonia, sÍ!

Anònim ha dit...

k guai la revetlla... ara hi tornaria!


sta be la idea del sopar! mes cap a l'estiu lo fem!!!


si eh!!