diumenge, 16 de setembre del 2007

Com ballen els cavalls....


Ahir va ser un dia bastant complet i cansat. Ens vam desplaçar a Maó, a l'altra punta d'on estem. Vam veure el gran Port Natural de Maó, el parc " Es Freginal" on vaig poder veure tot tipus de vegetació, arbres, arbustos,...i sentir un mun d'ocellets cantant,...en fi molt guapet!

Però lo millor de tot, va ser poder anar a veure l'espectacle eqüestre " Com ballen els cavalls andalusos" que sempre havia volgut veure i que encara no havia tingut l'oportunitat, a la vida hi ha moltes casualitats ( tal com diu Roser al seu blog, Massa jove per fer-me gran ) i justament es va fer l'espectacle els dies en què nosaltres estavem aquí.

A mi em va agradar moltíssim i us recomano que si mai teniu la possibilitat d'anar-lo a veure que ho féssiu. L'espectacle va començar amb una exhibició dels cavalls menorquins, també sorprenent! I la música, immillorable, la majoria de les cançons eren de Manuel Carrasco, gran pianista que va composar la música exclusivament per aquest espectacle.

“Com ballen els cavalls " és un autèntic ballet eqüestre. Les coreografies estàn montades en algunes " reprisses " de Doma Clàssica i vaquera i els vestuaris que utilitzen són del segle XVIII.

Demà, si tot va bé, anirem a visitar unes cales verges que hi ha al sud de Menorca: Macarella, Macarelleta, Son Saura i Turquesa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

gfnbv nghujnyiku!!!!!!!!!!!!!!!!!