dimarts, 18 de desembre del 2007

Problemes existencials?....

Avui és un d'aquells dies estranys, en què res em sembla bé, estic irritada i de mala llet. Ahir em vaig agitar tard i només he dormit 5 hores i mitja ( per mi és molt poc).
A sobre el meu cap té dos preocupacions existencials i una d'elles és plantejar-me cada 5 minuts perquè no hem vaig voler apuntar a exàmen teòric molt i molt i molt abans del que ho vaig fer....si tampoc costava tant, no? Si m'ho vaig preparar en dos setmanes, perquè no hi vaig anar abans? Perquè sóc conformista amb tot i després veig que no, que les coses s'han de fer el més aviat possible?

Bufff...me'n adono de que vull ser més independent, no dependre de ningú per fer la meva vida, fer-ho quan vulga i com vulga i no adaptar-me als horaris dels altres, perquè no ho vull. Amb tot això no vull que ningú se senti per aludit perquè tant sols estic parlant del carnet de cotxe...que és el que més i més falta em fa en aquest moment de la meva vida i que alhora em fa plantejar totes aquestes preguntes i moltes més!

Clar, perquè si vull fer alguna cosa, no la puc fer amb bus, perquè els horaris van com van i jo tampoc m'hi puc adaptar gaire perquè estic massa embolicada, faig massa coses (m'ho repeteixen cada cop que em truquen muns pares) i no m'agrada marejar a ningú perquè em vingui a buscar als llocs o m'hi porti, encara que normalment em veig obligada a fer-ho!

Però jo a més tinc un altre problema, que em queixo de que no tinc temps, de que no puc més, de que tal i que qual...però jo no puc parar perquè si paro una mica m'aburreixo!

Però avui a banda de tots aquests (mini)problemes tinc una cosa que em fa feliç: els meus nens de música que m'alegren la majoria de dies! I més ara, que encara que estan super esbalotats pel festival de nadal, el tió i tot el tema que envolta el nadal, són únics i cada un és una petita meravella plena de sorpreses!

7 comentaris:

Les tres papallones ha dit...

Uouuuu guapa!QIN CANVI DE LOOK QUE LI AS FET AL TEU BLOG...mola mazo nena!jaja!

No res q si et servix d consol jo tmb men penedixo d no haver fet mltes coses abans. Esta es la ultima setmana de les meves practiques i me vai posar tan en la programació que vai dixar una miketa de banda la resta de les memòries (entevistes, projectes...i ara vai una mica de cul preguntant i buscant per la web del cole...)

No som persones de nomes fer una cosa, i en part ja esta bé!Ens mantenim actives i valorem les petites estones que podem passar de relax amb els amic i al sofà, veure una peli és un regal fantàstic i sortir fins les tantes sense pensar que has de fer algo l'endemà ni te digo...

Ànims videta que ets fantàstica i el cotxe ja el tens aquí, al menys ja has fet un altre pas.

Molts bexitos guapa!

Roser ha dit...

Només et diré una cosa, aprèn a avorrir-te, perquè no saber-se avorrir és lo pitjor que li pot passar a una persona, després venen les depressions i les històries rares!!!T’ho dic per pròpia experiència Aprèn-hi i veuràs com hi surts guanyant!!

Norma Pujol Farré ha dit...

Vale, vale Roser!! Ja em dedicaré un dia d'estes vacances de Nadal a avorrir-me i ja et diré que tal! Si m'ha agafat una depre, si estic a punt de morir...o lo millor que em pot passar que estic de puta mare!

Laia ha dit...

mole lo canvi de look!!
Jo me se avorrir!I quan m'aburrixo passo el temps dormint! jijijiji! És la millor manera de passar l'aburriment!
Molt wai lo nou look!
Besitos

Norma Pujol Farré ha dit...

Uiii, esta opció del dormir no me la donos Laia, que ja la faig anar prou sense estar avorrida ( tothom escriu avorrit en b i en v, jo tampoc ho sé mai )!

Anònim ha dit...

Ei Normeta me fas morir, si necessites qe algun dia et porti algun lloc em dius algo...es qet vec ofuscada!!! va tontorrona qe tu pots amb això i amb tot lo qet proposis, wapa!!!!
esterflix.
A mi m'agradava més en lo fondo negre, ale ja ho he dit!!!

Norma Pujol Farré ha dit...

A mi el fondo negre també m'agradava molt Ester! Però li feia falta un canvi d'imatge...jeje
Però tu i jo, ja se sap, pensem que com lo negre no hi ha res!