dimecres, 29 d’octubre del 2008

I a casa...

El primer que vaig fer el divendres a les 3 de la matinada quan creuava el pont amb el cotxe va ser baixar la finestra i sentir la lleugera olor a clor que tant m'agrada sentir quan fa temps que no estic al poble...Quan hi estic, normalment no la sento, però això d'estar un mes i pico sense estar-hi va fer que la sentís.

La veritat és que estic feliç de poder estar a Flix amb totes les persones que estimo: els amics, la familia, Albert i el poble. M'ha anat molt bé aquestes petites vacances i així calmar una mica la sensació d'enyorança que tenia.

Veig que per aquí tot continua igual: durant el cap de setmana a les tardes a la pizzeria a fer el cafè, a la nit a l'escala i després a Springflix! La mateixa gent, les mateixes cares, sentir les mateixes rialles...això m'encanta! Anar pel carrer i dir hola i adéu a tothom, parar-te a xarrar,...és bonic i no ho trobés enlloc!



Amb els de la colla com sempre, menys Núria perquè està a Roma. Hi ha hagut una petita variant perquè ara toca sessió de guitarra a la pizze a l'hora del cafè, abans era a l'hora del bermut. Andreu ens té ben entretinguts una estoneta...jeje. I a la nit a sopar a La Social...com trobava a faltar les patates braves (em van semblar les més bones que havia menjat a la vida!).

I bé, ara per Flix, amb petites escapades a la uni, fins el dia 6 de Novembre!

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

és una de les millors parts de viatjar: tornar a casa

Laia ha dit...

Fins el dia 6????????
Jolin quina enveja!!!
Jo estic contant els dies per baixar a Flix!! 4 setmanetes justes... se`m faran llargues pero bueno...
Sol penso en la rutina del poble, el mejar de la family,...
AAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!
Besitosss
disfruta per tots els que no hi som! :P

Anònim ha dit...

T entiendo nena!!

Jo m paso la setmana a Tgn (q mira q sta aprop) i cada divendres kuan baixo XALO!!
Ho reconec, m'agraden ls findes pk desconecto...la pizze, la disco, ls amics, l sortir, ls bailoteos, les xafarderies, l poder anar caminant pel poble trankila sense pararme a una merda de semafor, l coneixer a la gent n la q m trobo,...uuuuuf i aixi mil!!!! ^^

M va fer molta gracia veuret i tot i q no vai star gaire animada l finde passat...preparat q ste s'ha de disfrutar a tope!!! Has de cremar les nits al maxim abans de tornar!! jijiji!!!

I despres d sta parrafada sense sustancia...m despedeixo i com no,T ENVIO UN BESITO GRAN GUAPI!!!! :O)


Goizane