dilluns, 13 d’octubre del 2008

La biblioteca...



Aquí al col·legi on estem, a banda de fer les pràctiques de diverses matèries, també tenim unes quantes hores del nostre horari destinades a la biblioteca. La setmana passada ja vam començar la nostra tasca. Es tracta de catalogar els llibres i introduïr-los dins un programa, ordenar tots els llibres per diferents categories i cicles i a més a més fer un reestructurament de la biblioteca. Per tot això han necessitat la nostra ajuda, de les practicants, i nosaltres amb molt de gust ho hem acceptat!


La curiositat del tema arriba quan l'altre dia ordenant ordenant, em vaig trobar uns quants exemplars de llibres amb català (em va sorprendre pel fet que és una escola espanyola) i em va fer moltíssima il·lusió! Llavors el mestre encarregat de la biblioteca em va explicar que anys enrera s'impartia català per als nens en horari extraescolar perquè hi havia molt alumnat català.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

q waixi.. no hi havie cap llibre de teoo??
TEOOO TEO....JAJAJAJA
MUAA norma!!!!!! vagib la setmaneta!

sOnia

Norma Pujol Farré ha dit...

Sí que n'hi ha sí, però tots en castellà! Jo a casa sí que en tinc alguns de quan era petita: Teo i les vacances, Teo i la platja, Teo i el carnaval! jajaja