dissabte, 6 d’octubre del 2007

La felicitat....

No és gaire habitual per mi que obra els "powerpoints" que m'envien perquè normalment són xorrades de demanar desitjos i estes coses que saps que són mentida i només és una presa de pèl ( que algun cop, sí ho reconec, m'he mig cregut..jeje)

Però tot just avui, quan mirava el correu n'he vist un que es deia: "Moments" i el text és tant bonic que m'agradaria compartir-lo amb tots vosaltres. És el següent:

Ens convencem a nosaltres mateixos que la vida serà millor després ....d'acabar la carrera, després d'aconseguir treball, després de casar-nos, després de tenir un fill, i llavors després de tenir altre.
Després ens sentim frustrats perquè els nostres fills no són prou grans, i pensem que serem més feliços quan creixin i deixin de ser nens, després ens desesperem perquè són adolescents, difícils de tractar.
Pensem: serem més feliços quan surtin d'aquesta etapa.
Després decidim que la nostra vida serà completa quan al nostre espòs o esposa li vagi millor, quan tinguem un millor cotxe, quan puguem anar de vacances, quan aconseguim l'ascens, quan ens retirem.
Si no és ara, quan? La vida sempre estarà plena de després, de reptes. És millor admetre'l i decidir ser feliços ara de totes maneres.No hi ha un després, ni un camí per a la felicitat, la felicitat és el camí i és ARA.
ATRESORA CADA MOMENT QUE VIUS.

I atresora'l més, perquè ho vas compartir amb algú especial; tan especial que ho duus en el teu cor i recorda que: EL TEMPS NO ESPERA PER NINGÚ.
Així que deixa d'esperar fins que acabis la universitat, fins que t'enamoris, fins que trobis treball, fins que et casis, fins que tinguis fills, fins que es vagin de casa, fins que et divorciïs, fins que perdis aquests deu quilos, fins al divendres a la nit o fins al diumenge al matí, fins a la primavera, l'estiu, la tardor o l'hivern, o fins que et moris, per a decidir que no hi ha millor moment que justament AQUEST PER A SER FELIÇ!!

LA FELICITAT ÉS UN TRAJECTE, NO UNA DESTINACIÓ.
TREBALLA COM SI NO NECESSITESSIS DINERS, ESTIMA COM SI MAI T'HAGUESSIN FERIT, I BALLA COM SI NINGÚ T'ESTIGUÉS VEIENT.

No hem digueu que no et fa pensar, reflexionar, meditar, donar la volta a la truita i pensar que sí, que hem de ser feliços cada moment que passa. Podem tenir les nostres fites a la vida, però aconseguir-les mentre som feliços i quan hi arribem ser-ho encara més!

1 comentari:

du hoc canada vnsava ha dit...


Class College Education training Beauty teaching university academy lesson  teacher master student  spa manager  skin care learn eyelash extensions tattoo spray