dimecres, 31 d’octubre de 2007

Les castanyes de 2on de Magisteri Musical...Des del Dilluns fins avui, els alumnes de segon de Magisteri Musical, hem estat venent castanyes i loteria de Nadal al carrer Sant Antoni per començar a preparar el viatge de final de curs.

La veritat és que hem tingut molta feina i em recollit pocs diners però per les estones que hem passat junts ha valgut la pena. Només us dic que teniem un megàfono i cridavem: "Senyores i senyors tenim loteria, loteria de nadal de la que toque i cante, de segon de magisteri musical. Sí sí, iiiiiii castanyes acabades de fer, les millors castanyes de ponent..." Ja us podeu imaginar el show que hem montat pel carrer Major i com han quedat els veïns de nosaltres....I encara és més aquesta tarde amb guitarra i tot i cantant.

L'oferta era: dos butlletes de loteria+una paperina gran = li cantem una canço a 4 veus! jeje


QUE PASSEU UNA BONA CASTANYADA!

2 comentaris:

txell ha dit...

ja us vaig veure ja... jejeje

kin escàndol!!! xo sense escàndol no s'aconsegueix res, no??? i tot i aixó... poca cosa! xo weno... poc a poc ja anireu recollin dinerets!ah! i vaig col·laborar (una mica) en lo vostre viatget!!!

k x cert? ja sabeu on anireu???


bsitos*

Norma ha dit...

Ei Txell!
Pues no, encara no hem decidit on volem anar...però ens quede temps per decidir-ho perquè el viatge el farem lo curs que ve!

Moltes gràcies per col·laborar...a veure si ens fem rics!