dimecres, 10 d’octubre del 2007

Apocaliptica....

És el vídeoclip de "Nothing Else Mathers" d'Apocaliptica. El poso perquè des del primer cop que la vaig sentir és va convertir en una de les meves cançons preferides. D'aquelles que et posen la pell de gallina tant si l'escoltes una vegada, com 5, com mil...i que m'agrada sentir-la tant si estic contenta i feliç com si estic trista i apagada.
Vaig conèixer aquest grup gràcies a una companya de classe, la Natàlia ( per cert, una visitant molt assidua de l'Imaginari...gràcies! ), que la va portar per definir-se musicalment a Història de la Música.





4 comentaris:

quim ha dit...

Amb el quartet de corda està molt bé, però em quedo millor amb la versió (crec que original) dels monstres anomenats Metallica. Una de les seues millors balades que ens van deixar per al record!

Escoltala: http://es.youtube.com/watch?v=JgiGrXpOhYg

Anònim ha dit...

La veritat és que el Quim té tota la raó, però no em negarà, que dels milions de versions que s'han fet d'aquesta peça,cap com la de Apocaliptica arriba al nivell de Metallica, ni lucie silvas ni punyetes home!!!!Norma...jo...snif!!!!Per cert, sé de bona tinta que a tú te va lo català català, però sinó t'importa...Natalia o Nata o Natasha, no Natàlia.. :)merci ;)

Anònim ha dit...

hola!

saps que venen al desembre a Barcelona??? jo ja tinc les entrades fa mesos!!!!

:DDD

felicitats pel bloc!

Anònim ha dit...

Ei, pues no en tenia ni idea! És bo saber-ho...a veure si tinc sort i algú em regale les entrades, jejej.

Moltes gràcies!

NORMA