dissabte, 20 d’octubre del 2007

"Ordinary people"...

L'altre dia el Tolmos, ens va començar la classe amb aquest vídeoclip d'en John Legend, un cantant de R&B i neo soul, compositor musical i pianista. L'àlbum en que va debutar va ser Get Lifted, llançat el 2004 i amb col·laboracions de Kanye West i Snoop Dogg. Els singles que han tingut més èxit són "Used To Love U" i "Ordinary People". Més tard, al 2006 va treure el seu segon àlbum, Once Again.

El poso aquí perquè crec que és una música que s'ha de conèixer, i si l'escolteu bé i observeu les imatges veureu que hi ha molt més que música, hi ha un missatge en el rerefons, uns sentiments,...i sobretot un moment culminant en que a mi, em posa la pell de gallina, no us diré quin és perquè trencaria tot l'encant del vídeo, no dic res més, ja em direu que us ha semblat!




4 comentaris:

Tow Truck ha dit...

hola norma!

encara no he vist lo video pero és que he llegit john legend i no m'he pogut resistir a deixar-te el comentari ràpid jejeje

"get lifted" és un disco que el vaig sentir bastant, i la veritat és que em va agradar molt. la veu de mr legend és brutal i la producció molt bona.

i res, que mole un munt que us posin r&b del bo a classe!!! :)

venga que acabos de passar un bon cap de semana per flix! ah, i enhorabona per lo primer lloc destacadíssim que porte este mes l'imaginari al top català!! voteu, voteu, i no deixeu de votar!!!! xD

Anònim ha dit...

m'agrada veure que hi ha gent com jo.merci per aquest blog norma!!!

Nata

Norma Pujol Farré ha dit...

Jeje Nata, gràcies a tu i a totes les persones que segueixen l'Imaginari i per votar-me al Top Català!
Ens veiem, una abraçada!

Tof: merci a tu també!

Júlia i Mireia ha dit...

Normeta...
Encara tinc la pell de gallina! Sentir l'acompanyament del piano, la veu de john, i les imatges... puc dir que lo video m'ha encantat!

UN BESSITET molt GRAN DESDE londres GUAPI!!!

Júlia